Home Orchestre Orchestra Nationala de Camera Daneza si cei mai iuti ardei din lume...

Orchestra Nationala de Camera Daneza si cei mai iuti ardei din lume – succesul unei campanii originale pentru strangerea de fonduri

971
0
SHARE
Orchestra Nationala de Camera Daneza in octombrie 2014
Adam Fischer - dirijorul Orcehstrei Nationale de Camera Daneza
Adam Fischer – dirijorul Orchestrei Nationale de Camera Daneza

Dupa ce le-au fost taiate fondurile la inceputul acestui an, Orchestra Nationala de Camera Daneza a adunat, cu ajutorul unei idei inedite, suficienti bani din donatii pentru a urca din nou pe scena.
Orchestra, infiintata acum 75 de ani, a apelat la suportul publicului dupa ce fondurile au fost anulate de la 1 ianuarie 2015. A fost organizata o campanie de strangere a banilor si astfel s-au adunat 300 000 lire sterline doar din donatii private (o treime din suma necesara), pe Kickstarter. Campania continua cu sensibilizarea oamenilor de afaceri pentru a aduna si restul de bani. Pentru ca pe Kickstarter sunt permise donatii de maximum 5000 lire sterline, orchestra a anulat campania online, dar se pot strange donatii prin alte forme pana pe 28 februarie 2015.
Dirijorul Adam Fischer a sustinut impreuna cu orchestra, pe 1 februarie 2015, un concert cu opere de Mozart pentru a celebra succesul campaniei de strangere de fonduri.
Orchestra Nationala de Camera Daneza a atras atentia comunitatii online inca din octombrie 2014, cand au postat un filmulet de promovare cu toti artistii cantand dupa ce au mancat cei mai iuti ardei din lume! Va invitam sa ii urmarti cat sunt de curajosi in filmulatul de mai jos.

Orchestra Nationala de Camera Daneza in octombrie 2014
Orchestra Nationala de Camera Daneza in octombrie 2014

Atentie! Se manaca ardeii iuti!- oct 2014
Atentie! Se manaca ardeii iuti!- oct 2014
efectele ardeiului iute - oct 2014
efectele ardeiului iute – oct 2014
Pe locuri! Fiti gata! Start! - oct 2014
Pe locuri! Fiti gata! Start! – oct 2014
Efectul ardeiului iute - oct 2014
Efectul ardeiului iute – oct 2014

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here