Home Evenimente Musikmesse 2015

Musikmesse 2015

741
0
SHARE

MusikMesse emusikmesse 2014 messefrankurt.comste celmai important targ musical din lume , iar anul acesta se desfasoara intre 15-18 aprilie in binecuoscuta locatie din Frankfurt am Main, Germania. Pe parcursul celor patru zile pline de concerte, seminarii, worksopuri si evenimente, producatori din lumea intreaga vor expune o gama completa de instrumente de la cele clasice, la echipamente pentru muzica creata electronic si pe computer.Musikmesse-Frankfurt-14 yamaha mdj.hu

Musikmesse reprezinta platforma ideala pentru a te informa despre noi produse, accesorii si servicii din muzica si pentru a gasi noi parteneri sau a stabili contacte in domeniu.
Pentru muzicieni si profesorii de muzica, Musikmesse reprezinta oportunitatea de a testa produse noi si a afla ultimele noutati in domeniu.
Ultima editie, cea din 2014, a adunat nu mai putin de 1345 de expozanti din intreaga lume, numarul vizitatorilor depasind 65 000.
Anul acesta Musikmesse se prezinta cu imbunatatiri: programul va fi mai lung cu o jumatate de zi (sambata) pentru ca expozantii doresc sa intre in contact cu cat mai multi vizitatori, iar intrumentele de suflat vor primi o noua hala, mai spatioasa, pentru a fi expusa o gama cat mai completa.

Mai multe detalii pe www.musik.messefrankfurt.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here