Home #de ce #De ce Cluj-Napoca intre 5-11 iulie 2015?

#De ce Cluj-Napoca intre 5-11 iulie 2015?

672
0
SHARE

 

gheorghe dima iul 15 detaliu
Va asteptam sa ne salutati sau pentru o verificare a clarinetului

#De ce Cluj-Napoca intre 5-11 iulie 2015? Pentru ca sustinem educatia prin muzica si  va invitam in aceste zile la Cluj, la Concursul de interpretare muzicala”Gheorghe Dima”, unde “Clarinet Romania ”se afla in calitate de sponsor. Cu un istoric impresionant şi confirmarea adusă de ultima ediţie, concursul continuă să reprezinte una dintre competiţiile muzicale cele mai importante din România. Înfiinţată în 1984 de către Academia de Muzică din Cluj-Napoca, competiţia s-a derulat timp de douăsprezece ediţii înainte de a fi reluată cu succes treispezece ani mai târziu.

Cea dea de-a XV-a ediţie a concursului (iulie 2015) aşteaptă muzicieni din întreaga lume la cele două secţiuni: flaut si clarinet. Juriul este format din  personalităţi recunoscute la nivel mondial. De exemplu, in 2011 au participat 130 de concurenti din 18 tari.

Concursul are loc în incinta Academiei de Muzicã “Gheorghe Dima” situatã în inima Transilvaniei, Cluj-Napoca, România, intre 5-11 iulie 2015. Academia de Muzică “Gheorghe Dima” din a luat fiinţă în anul 1919, ca instituţie de stat, în contextul unui viguros proces de modernizare a întregului învăţământ românesc, determinat de climatul deosebit de dinamic al edificării noii Românii postbelice.

Daca va aflati samabata, 11 iulie, in Cluj-Napoca puteti asista la finala, de la ora 10:00 (Auditorium Maximum, Universitatea Babes-Bolyai) si la Gala Laureatilor, incepand cu ora 20:00 (Concert Simfonic – Dirijor Theo Wolters (Olanda) – Orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat “Transilvania” din Cluj-Napoca).

Ne vedem acolo 🙂

Va asteptam la o verificare a clarinetului sau , pur si simplu, sa ne salutati.
Va asteptam la o verificare a clarinetului sau , pur si simplu, sa ne salutati.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here