Home Proiecte Cea mai Itsy Bitsy zi libera nationala!

Cea mai Itsy Bitsy zi libera nationala!

831
0
SHARE
itsy bitsy 1 iunie

Itsy Bitsy a reusit sa obtina 1 iunie zi libera nationala. Vom sarbatori atat Ziua Copilului, cat si aceasta victorie, cu cei pentru care am facut demersul: copiii si parintii lor.

De anul acesta, Ziua Copilului se sarbatoreste in familie, pentru ca 1 iunie este zi libera nationala! Cu aceasta ocazie, echipa Itsy Bitsy invita toti copiii, parintii si bunicii la a 12-a editie a festivalului Copiii Coloreaza Viata, unde am pregatit peste 10 ore de bucurie in familie!

Itsy Bitsy a reusit sa obtina 1 iunie zi libera nationala. Vom sarbatori atat Ziua Copilului, cat si aceasta victorie, cu cei pentru care am facut demersul: copiii si parintii lor.

Vom organiza cel mai mare eveniment de joaca parinti-copii din Bucuresti, un festival-maraton in care venim cu muzica si dans, jocuri si concursuri, ateliere de creativitate, ateliere sportive, activitati pentru bebelusi si multe alte surprize! Itsy, Bitsy si Zapa vor veni si ei, se vor juca impreuna cu parintii si copiii pe scena si vor face poze cu fanii lor.

La intrarea in parc, copiii vor putea vedea si o expozitie a Politiei Locale. Vor observa de aproape masinile Politiei si vor afla informatii despre activitatea Politiei, pentru a constientiza sprijinul pe care il pot primi la nevoie.

Vom transforma Parcul Alexandru Ioan Cuza in cel mai mare teren de joaca si vom avea activitati pe toate gusturile si varstele, impartite astfel:

Zona Itsy Bitsy Bebe:

Am invitat o multime de prieteni preocupati si pasionati de dezvoltarea bebelusilor si a viitoarelor mamici. Printre propunerile lor se numara: yoga pentru mamici si pici, activitati educative si consultari cu moase si alti specialisti in domeniu.

Zona Itsy Bitsy VIP:

Zona Itsy Bitsy VIP va fi amenajata la Foisorul de lemn, din Parcul Alexandru Ioan Cuza. Mamicile si taticii din public vor afla sfaturi utile pentru cresterea puilor, idei de timp de calitate in familie si o multime de alte surprize.

Zona Itsy Bitsy Sport:

Am chemat o multime de prieteni care sa ne ajute cu activitati fizice, distractive si sanatoase pentru toata familia! Aici, copiii si parintii vor exersa arte martiale, vor afla cum sa se urce pe munte, vor juca stafeta si alte jocuri de alergat, vor trece prin trasee cu obstacole si se vor intrece in mini-competitii.

Zona Itsy Bitsy Joaca:

Am amenajat un spatiu in care parintii sa se simta din nou copii, iar cei mici sa fie liberi sa rada, sa se joace, sa fie uimiti si sa descopere noi forme de distractie. Aici, prietenii nostri vor aduce jocurile copilariei, board games (jocuri de societate), experimente si fizica distractiva, povesti jucause, activitati creative si de mestesug.

Zona Itsy Bitsy Creativ:

Am creat un spatiu plin de activitati ludice, Zona Itsy Bitsy Creativ, cu ajutorul prietenilor nostri. Vei regasi activitati de bricolaj, ateliere muzicale brisi de teatru, misiuni secrete, jocuri cu si pentru spiridusi, ateliere de limbi straine si concursuri distractive.

itsy bitsy 1 iunie

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here